22 Şubat 2017 Çarşamba

Güveçte tereyağlı kaşarlı mantar




Malzemeleri
 -Mantar
-soğan
-kırmızı biber
-yeşil biber
-kaşar
-baharatlar (tuz karabiber pulbiber)


Mantarı güzelce yikayip sirkeli suda beklettikten sonra dilim dilim dograyin sonra sogani biraz uzun uzun dograyin biberleride yuvarlak bir şekilde dogradiktan sonra malzemelerin hepsini güveçlere doldurup baharatlayarak üzerlerine küçük parçalar halinde tereyağ koyup fırına atın. Yemek pistikten sonra uzerine bolca kaşar randesi döküp tekrar firina verin 2-3 dk sonra çıkarın.
Hafif bir akşam yemegi Afiyet olsun 😊

4 yorum:

  1. Tek kelimeyle müthiş 😋 Bana da beklerm

    http://gezgiccift.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim tabi geliyorum hemen😊

      Sil
    2. teşekkür ederim, bu güzel blogunuzu takipteyim artık, gercekten çok renkli ve keyifli :)

      Sil
    3. Ayy sağolun bunları sizden duymak mutlu etti😊

      Sil